Chelseas midtbaneduo N'Golo Kante og Eden Hazard, som begge er blant de nominerte til årets spiller, får med seg klubbens stopperduo Gary Cahill og David Luiz på årets lag.

Tottenham, som er fire poeng bak Chelsea i kampen om seriegullet, har med spissen Harry Kane, midtbanespiller Dele Alli og sidebackene Danny Rose og Kyle Walker.

De tre siste på laget er Manchester United-keeper David De Gea, Liverpool-vingen Sadio Mane og Everton-spissen Romelu Lukaku. Sistnevnte topper scoringslista med 24 mål.

Harry Kane er en av fire Tottenham-spillere på årets lag i Premier League, kåret av spillerforeningen PFA. Foto: Paul Childs / X01095

Kane og Lukaku er også nominert til PFA-prisen for årets spiller. De to siste på den lista, Manchester United-spiss Zlatan Ibrahimovic og Arsenal-stjernen Alexis Sanchez, kom ikke med på årets lag.

Årets lag ble offentliggjort som en opptakt til søndagens kåring av årets spiller.

Fire fra Brighton

Anthony Knockaert er en av fire spillere fra opprykksklubben Brighton på årets lag i mesterskapsserien. De tre andre er keeper David Stockdale og forsvarerne Bruno og Lewis Dunk.

Newcastle fikk med tre spillere i Jonjo Shelvey, Jamaal Lascelles og Dwight Gayle, mens Fulham fikk med to i Tom Cairney og 16-årige Ryan Sessegnon. De to siste på årets lag fra nivå 2 er Leeds-spissen Chris Wood og Huddersfield-spiller Aaron Mooy.