Rapid, som skal møte Steaua Bucuresti i avgjørende runde i europaligakvalifiseringen, lot noen spillere hvile i Linz, og hjemmelaget tok ledelsen ved Christian Ramsebner snaut halvveis i annen omgang.

Christoph Knasmüllner hadde en stor sjanse til å utligne, men misset på straffespark. I stedet satte Berisha inn 1-1 med et langskudd som endret retning. Den norske landslagsspilleren spilte hele kampen og scoret sitt første mål for sesongen.

Gleden ble kortvarig, for i det 89. minutt ble Philipp Weisinger matchvinner for LASK med sitt aller første mål i østerriksk eliteserie.

LASK slo ut Lillestrøm i europaligakvalifiseringen, men røk ut mot Besiktas i forrige runde.

Salzburg, som etter vinterpausen får Molde-juvelen Erling Haaland i stallen, topper tabellen med full pott etter fire runder. LASK klatret til 5.-plass, mens Rapid falt til 7.-plass.