Med to mål og tre assists mot Eintracht Frankfurt, har virkelig Erling Braut Haaland satt standarden for resten av Bundesliga-sesongen. I 2020/21-sesongen var det kun Robert Lewandowski (41 mål) og André Silva (28 mål) som scoret flere mål i Bundesliga enn nordmannen, som endte med 27 mål.

Nordmannen startet sesongen med hat trick i cupen og står dermed med fem mål og tre målgivende pasninger på sine to første kamper for Borussia Dortmund denne sesongen.

– Vi må være forsiktige så vi ikke roser ham for mye, men han har allerede «hele pakken», sier Marco Reus til Sky om Haaland ifølge DW.com.

DUO: Marco Reus og Erling Braut Haaland jubler sammen etter 1–0-målet i kampen mot Eintracht Frankfurt. Foto: SASCHA STEINBACH / EPA

Kapteinen scoret selv det første målet og var nest sist på ballen da Haaland scoret sitt første mål i lørdagens kamp. I intervjuet med Sky ble Dortmund-kapteinen vist kampstatistikken, hvor Haaland står oppført med to mål og tre målgivende pasninger.

– Fem målpoeng? Virkelig? Wow, sier Reus.

En annen som lot seg imponere var trener Marco Rose. Tyskeren var trener for Red Bull Salzburg da Braut Haaland kom til klubben vinteren 2019 og ga nordmannen debuten i det østerrikske laget.

Etter å ha trent Borussia Mönchengladbach siden sommeren 2019, ble de to gjenforent i Borussia Dortmund foran denne sesongen.

– Erling er en utrolig lagspiller. Det viste han med sine målgivende pasninger og mål, sier Rose, og legger til at Haaland «fortjente det».

GOD START:; Trener Marco Rose og Erling Braut Haaland har fått en god start på tiden sammen i Borussia Dortmund. Foto: INA FASSBENDER / AFP

Borussia Dortmund har fått en god start på sesongen under sin nye trener og allerede torsdag venter en mulighet til å ta sesongens første trofé. Da venter Bayern München på motsatt halvdel i den tyske supercupen.

Borussia Dortmund spiller supercupen ettersom de forrige sesong vant den tyske cupen, blant annet takket være to mål fra Haaland i finalen mot RB Leipzig.

Dortmund og Bayern München har møtt hverandre i finalen i supercupen også de to foregående årene, noe som endte med Dortmund-seier i 2019 og Bayern-seier i 2020. Da endte det 3–2 til Bayern etter en spennende finale, hvor Haaland utlignet til 2–2 tidlig i den andre omgangen.

– Når du spiller i Dortmund, med fans som dette og med historien klubben har, så skal vi ikke snakke om andre- eller tredjeplasser. Målet skal alltid være å vinne titler, og vi gjorde det forrige sesong med den tyske cupen, sier Reus.