Den norske landslagsspilleren misbrukte en kjempesjanse etter en drøy halvtime da han tvang fram en keeperretur som han satte utenfor fra kort hold.

Rapid tok ledelsen ved Stefan Schwab tidlig i annen omgang, men hjemmelaget vendte til 2-1-ledelse med to raske mål av Matthias Honsak og Bernard Tekpetey.

Berisha ble byttet ut 20 minutter før slutt, og fra benken kunne han se Galvão berge 2-2 i tredje overtidsminutt. Rapid er tredje sist på tabellen med bare to seirer på åtte kamper, men er bare to poeng bak tredjeplasserte LASK.

Salzburg, med storebror Valon Berisha, er på 2.-plass og kan søndag ta seg opp i ryggen på serieleder Sturm Graz, som lørdag tapte for Admira Mödling. Salzburg møter Mattersburg på bortebane.