Et Celtic-lag med Kristoffer Ajer i forsvaret og Mohamed Elyounoussi i angrepsrekken ble slått 4–0 av Paris Saint-Germain i en treningskamp tirsdag.

Kylian Mbappé scoret før det var spilt et minutt, med assist fra Neymar. Brasilianeren doblet ledelsen vel halvveis i første omgang, mens innbytterne Ander Herrera og Pablo Sarabia økte hver sin gang etter pause på Parc des Princes.

Ajer spilte hele kampen, mens Moi ble byttet ut i det 65. minutt. Celtic er i oppkjøringsfasen til den nye sesongen i skotsk fotball, som er rett rundt hjørnet. Første seriekamp er mot Hamilton søndag 2. august.

Celtic-laget med Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi før avspark i treningskampen mot Paris Saint-Germain på Parc des Princes tirsdag. Foto: François Mori, AP / NTB scanpix

Både i Frankrike og Skottland ble forrige sesongs seriespill avbrutt for godt etter koronanedstengningen i mars, men for PSGs del spilles det viktig kamp allerede fredag.

Da spilles nemlig den utsatte cupfinalen mot Saint-Étienne på Stade de France.

PSG forbereder seg også til de avgjørende rundene i mesterligaen i august. Laget møter Atalanta i kvartfinalen.