BOURNEMOUTH - NEWCASTLE 2–2

Først scoret nordmannen sitt tiende ligamål for sesongen på straffespark like etter pause. Ni minutter senere satte han sitt andre for dagen.

Dominic Solanke spilte ballen til 27-åringen, som svarte med å hamre inn 2-1. Det så ut til å bli den avgjørende scoringen, men tre minutter på overtid klinte Matt Ritchie inn Newcastles utligning.

Salomón Rondón hadde sendt gjestene i føringen med en frisparkperle før Kings snuoperasjon.

Forbi Iversen

King var svært misfornøyd med sin egen innsats på Ritchies mål. Han var nærmest Newcastle-spilleren og mente han kunne forhindret at de to poengene glapp.

– Vi hadde seieren i lommen, men jeg sovnet på bakerste stolpe. Jeg kostet laget to poeng, sa King ifølge TV 2.

Norges landslagsspiss kan dermed fortsatt overgå sin beste Premier League-sesong. I 2016/17 scoret han 16 ganger. Denne sesongen står han med 11 når sju kamper gjenstår. Kings andre scoring var 27-åringens mål nummer 41 totalt i Premier League. Han har nå kun Ole Gunnar Solskjær (91 mål) foran seg på den norske toppscorertabellen. Med sine to mål mot Newcastle passerte han Steffen Iversen - som har totalt 40 mål i den engelske toppdivisjonen.

Overtidsdrama

På grunn av FA-cup ble det bare spilt tre kamper i Premier League lørdag. West Ham så ut til å være på vei mot et pinlig tap hjemme mot tabelljumbo Huddersfield. Gjestene ledet 1-3, men to sene mål av Angelo Ogbonna og Javier Hernández sørget for 3-3, før nevnte Hernandez avgjorde det hele med en heading på overtid.

I Burnley fikk Leicester en marerittstart da Harry Maguire ble utvist allerede etter fire minutter. Likevel fikk gjestene best start på kampen. James Madisson skrudde inn et frispark etter en drøy halvtime. Bare fem minutter senere slo hjemmelaget tilbake da Dwight McNeill satte inn utligningen. Men selv med ti mann klarte Leicester å sikre seieren. Wes Morgan stanget inn avgjørelsen ett minutt før slutt.