Foto: Ronald Zak / AP / NTB scanpix

Mol og Sørum jakter nok en triumf. Spilte seg til finale i Kina.

Anders Mol og Christian Sørum fortsetter å imponere på sandvolleyballbanen.

Søndag kan den norske duoen vinne sin tredje firestjernersturnering for sesongen. Det ble klart da de slo amerikanerne Trevor Crabb og Tri Bourne komfortabelt med 21-15, 21-15 i lørdagens semifinale i Jinjiang.

I finalen venter den brasilianske duoen Evandro Oliveira og Bruno Schmidt.

LEST DENNE? Norsk duo vant storturnering i Brasil: – Fantastisk

Det norske paret har tatt sandvolleyballverden med storm siden i fjor sommer. Mol og Sørum er rangert som nummer én i verden og seiler opp som et norsk gullhåp i sommer-OL i Tokyo i 2020. Denne sesongen har duoen allerede gått til topps i firestjernersturneringene i Las Vegas og brasilianske Itapema.

Tidligere lørdag slo Mol og Sørum den amerikanske duoen Nicholas Lucena og Philip Dalhausser med knapp margin i kvartfinalen. Etter 21-18, 18-21 sikret Mol og Sørum semifinaleplass med 16-14 i siste sett.

Enklere gikk det i åttedelsfinalen da amerikanerne John Hyden og Ryan Doherty ble beseiret med 21-13, 21-15.

Også Hendrik Mol og Mathias Berntsen har gjort sine saker bra i Kina, men i åttedelsfinalen mot brasilianske Evandro Oliveira og Bruno Schmidt var det over med 14-21, 14-21. Likevel er turneringen den beste den norske duoen noensinne har gjort på dette nivået. De er rangert som nummer 69 i verden.

(©NTB)