– Jeg drømmer selvsagt om det, men fokus er på å gjøre arbeidsoppgavene mine, så får vi eventuelt ta regnskapet når det kommer. Jeg er i bedre form enn jeg hadde forventninger til før sesongen, sier Westvold Hansen til VG på kombinertkvinnenes pressekonferanse før sin aller første deltakelse i VM.

VM-studio: Få alt om VM her

Hansen var ikke nødvendigvis defensiv da hun ble spurt om ambisjonene før verdensmesterskapet, da hun sa til NTB at hun jobbet mot å vinne historiens første VM-gull i kombinert for kvinner. Noen voldsomme reaksjoner fikk hun ikke, men:

– Mamma sa jeg burde roe ned litt, sier Hansen.

Westvold Hansen - søskenbarnet til en viss Therese Johaug - er blant gullfavorittene etter andreplass i sesongens, og historiens, eneste verdenscuprenn.

Nettopp dette slektstreet har gjort at flere artikler om henne er vinklet på langrennsstjernen.

– Ønsker først og fremst å bli kjent som kombinertløper Gyda Westvold Hansen, men selvfølgelig stas å være i familie med en så god løper, sier hun videre.

I østerrikske Ramsau like før jul ble hun slått bare av Tara Geraghty-Moats. Hun tok dobbelt gull i junior-VM i Lahti for en drøy uke siden og har også tre seirer på tre forsøk i kontinentalcupen denne sesongen.

– Vi går inn i mesterskapet med ro og trygghet, sier trener Thomas Kjeltbotn.