Jerv 2–1 Mjøndalen

KRISTIANSAND: Seriestarten i eliteserien nærmer seg med stormskritt. Fredag ettermiddag møttes Jerv og Mjøndalen til treningskamp på Sparebanken Sør Arena.

Der var Jerv det beste laget og vant 2–1.

Kampen kan du se i opptak øverst i denne saken.

– Vi var veldig solide i 60 minutter. Vi har tatt store steg defensivt, og så ser vi at vi har et stort potensial framover. Det var viktig for oss å vinne denne kampen og få en positiv opplevelse, sier Jerv-trener Arne Sandstø etter seieren.

Se høydepunktene her.

Der fikk han også se sin nyinnkjøpte spiss fra Brann, Erlend Hustad, i aksjon for første gang for Jerv. Spissen var på banen i andre omgangen. Det har vært en travel vinter for Jerv, med stor aktivitet på overgangsmarkedet. Sandstø mener laget begynner å se bra ut to uker før seriestarten mot Strømsgodset på Levermyr Stadion.

– Vi har styrket troppen vår, og det er bra for treningsarbeidet vårt. Vi kunne ikke spille elleve mot elleve før langt ut i februar. Når vi nå gjør det, så ser vi stor progresjon. Vi hadde også fine dager i Marbella. Vi må bare fortsette å utvikle oss, sier treneren til Fædrelandsvennen.

Det ble et gjensyn mellom de tidligere Start-spillerne Mikael Ugland (t.v.) og Matias Belli Moldskred da Jerv slo Mjøndalen 2–1 i treningskamp på Sparebanken Sør Arena. Foto: Jim Rune Bjorvand

Flotte mål

Det tok en drøy halvtime før Grimstad-klubben gikk opp i ledelsen. Kantspiller Willis Furtado mottok ballen på hjørnet av 16-meteren til Mjøndalen, og med et fint plassert skudd med venstrefoten sendte han gultrøyene i føringen.

Etter en time spilt doblet Jerv ledelsen. Nysigneringen Erik Brenden hamret ballen i mål med et knallhardt skudd fra distanse.

Mjøndalen reduserte kort tid før slutt, da Markus Nakkim headet en retur på et frispark fra tidligere Start-spiller Isaac Twum i mål. Gjestene klarte imidlertid ikke å produsere flere scoringer, og dermed var det Jerv som vant oppgjøret.