– Når du er på sidelinjen, veldig nærme banen, er det ikke lett å nyte, men jeg forsøkte. Jeg er alltid rolig på utsiden, men på innsiden føler du stresset. Det er dette adrenalinet vi elsker. I kveld var en fantastisk kamp, sier Pochettino ifølge UEFA etter kvartfinale-triumfen.

Nå venter semifinale for argentineren mot enten Manchester City eller Borussia Dortmund. Han fikk mye ros for jobben han gjorde med Tottenham, men London-klubben erstattet Pochettino med José Mourinho i november 2019.

Ikke før 2. januar i år var Pochettino tilbake som manager.

– Jeg savnet dette adrenalinet da jeg var hjemme. Dette er den største klubbturneringen, så jeg var så klart nervøs. På innsiden kokte jeg over, sier Pochettino.

Hans lag vant en underholdende duell over to kamper mot Bayern München på bortemålsregelen.

– Det er et utrolig øyeblikk for oss, sier Pochettino.

Det var en deilig revansje for Paris-gjengen etter finaletapet i turneringen mot nettopp Bayern sist sesong.

– Jeg er veldig glad. Vi slo ut mesterne, sier PSG-stjerne Neymar.

Pochettino tok sitt første trofé som manager i januar da PSG slo Marseille i den franske supercupen.

– Det er et stort resultat for Pochettino. Noen ganger er det slike kamper, oppgjør du virkelig må slite i, som fører laget nærmere, sier Joe Cole, tidligere Chelsea-stjerne, på BT Sport.

– Når du ser PSG er det et lag av individer. Pochettino prøver å bygge et lag. Men det er Neymar og Kylian Mbappé det handler om, mener Rio Ferdinand, tidligere stopperbauta i Manchester United.

I ligaen er derimot PSG bakpå. Med seks kamper igjen, leder Lille med tre poeng til PSG. Da Pochettino tok over, var PSG poenget bak Lille og Lyon.