Chelsea-proff Reiten scoret ett av de to målene da Norge slo Belgia borte i en privatkamp i april.

– De ga oss utfordringer da, og jeg regner med de vil gjøre det vanskelig for oss også i kveld. Vi var misfornøyde etter Polen-kampen (0–0) og har noe å bevise, så er vi på Ullevaal, spiller VM-kvalik og vil vise oss fra vår beste side, sier Guro Reiten og ramser opp det hun mener må rettes etter forestillingen mot polakkene i forrige uke.

– Avstandene innad i laget må bli kortere. Mot Polen ble avstandene for store, ingen var spillbar og når vi mistet ballen klarte vi ikke å vinne den tilbake. Så er det presisjonen i det vi gjør. Vi er best når vi har ballen. Vi må holde på den. Så må vi holde nullen.

LOVER BEDRING: Guro Reiten i aksjon på Ullevaal-gresset på den siste treningen før VM-kvaliken mot Belgia. Foto: Terje Bendiksby, NTB

Caroline Graham Hansen møter i kveld en kjenning fra Wolfsburg-tiden. Tessa Wullaert er profilen på Belgia. Hun scoret tre mål da belgierne vant 7–0 mot Kosovo og tok over ledelsen i Norges VM-gruppe. Før kveldens kamp er det målforskjellen som skiller Norge og Belgia.

Her er «Caros» vinnerresept:

– Vi må være kompakte og så må vi ha litt mer kontroll når vi vinner ballen. Da får vi litt mer ro i angrepsspillet og har større sjanser for å finne de rommene vi ønsker å finne. Vi har hatt gode treninger hvor vi har fått til det, så jeg er ganske sikker på at vi får gode situasjoner også der mot Belgia, sier landslagskapteinen.

Guro Reiten legger ikke skjul på at det er et heltent norsk lag som vil vise seg fra en bedre side og som «har en del ting å rette på».

– Vi fikk ikke ut potensialet vårt i den forrige kampen, men vi er kapable til å slå de aller største. Jeg hadde ikke vært her hvis vi hadde vært så langt unna som enkelte påstår, sier Reiten til VG.

PS! Norge-Belgia har kampstart kl. 19.00 tirsdag og sendes på NRK. Følg høydepunktene fra kampen i VG Live her.