Tirsdag kveld ankom Ronaldo og hans agent Jorge Mendes treningsanlegget til Manchester United for samtaler med manager Erik ten Hag om fremtiden hans i klubben.

Ronaldo hadde frem til det ikke vært med på Uniteds sesongoppkjøring på grunn av «personlige årsaker», og det har florert med rykter rundt portugiserens klubbfremtid de siste ukene. Atlético Madrid er blant lagene som har blitt nevnt som et mulig nytt lag for Ronaldo.

Det ble avvist av den spanske klubbens president Enrique Cerzo onsdag.

– Jeg vet ikke hvem som har funnet opp Cristiano-historien, men det er praktisk talt umulig for han å komme hit, sa Cerzo til spansk presse ifølge Marca.

Både lokalavisen Manchester Evening News og Daily Mail skriver torsdag at 37-åringen Ronaldo ikke har gitt opp å skifte beite i sommer.

Ifølge Daily Mail er sannsynligvis Ronaldo uaktuell for spill i helgens to treningskamper. Den ene går mot Atlético Madrid på Ullevaal stadion lørdag. Den andre spilles på Old Trafford mot Ray Vallecano søndag.

Nå går også Atléticos offisielle supportergruppe ut mot den tidligere Real Madrid-spilleren. På nettsiden deres har de publisert en offentlig uttalelse på vegne av supporterne.

«Ronaldo representerer motsetningen til det som utgjør Atléticos identitet, som innsats, sjenerøsitet og ydmykhet. Selv i det usannsynlige tilfellet at en spiller som Cristiano Ronaldo kunne sikret en tittel, ville vi ikke akseptert signeringen hans», heter det i uttalelsen.

«Vi ber klubben om å avvise hans mulige overgang, dersom det på noe tidspunkt har vært vurdert», avsluttes innlegget.

Alexander Larsen er ansvarlig for Atlético Madrids norske supporterklubb. Han er ikke i tvil om hva han mener om kombinasjonen Ronaldo og Atlético.

– Det ville vært en stor katastrofe og den største tabben som er gjort under Diego Simeones tid. Sportslig tror jeg heller ikke at han er en forsterkning, påpeker han til VG og fortsetter:

– Jeg tror det ville skapt store problemer på flere områder. Sportslig, men ikke minst også utenomsportslig. Dette er definitivt noe jeg ser for meg kan splitte fansen voldsomt, noe som selvfølgelig ikke er bra i det hele tatt.

PÅ TRENINGSFELTET: Fra venstre: Agent Jorge Mendes og Cristiano Ronaldo kom i samme bil inn til Carrington på tirsdag. Foto: Peter Powell / Pa Photos

I juli hevdet The Times at Ronaldo ønsket seg vekk fra klubben, kun ett år etter at han returnerte. Manchester United hadde en svak sesong i 2021/22, hvor de endte nede på sjetteplass i Premier League og følgelig ikke er kvalifisert til Champions League-spill denne sesongen.

Britiske Daily Mail melder at angrepsspilleren har bedt om å terminere kontrakten med Manchester-klubben.

Ronaldo har ett år igjen av kontrakten med United. I fjor sommer gjorde han comeback for klubben, tolv år etter at han forlot den til fordel for Real Madrid.

37-åringen scoret 24 mål på 38 kamper i alle turneringer for Manchester United forrige sesong.

PS! Lørdag møtes nettopp Manchester United og Atlético Madrid til en treningskamp på Ullevaal stadion i Oslo. Kampen starter 13.45, og ifølge Daily Mail vil den trolig gå uten Ronaldo.