BRESCIA - MILAN 0–1

Milan har fått et lite løft etter Zlatan Ibrahimovic' retur. Fredag ble Brescia slått 1-0 på bortebane. Dette var Milans tredje strake seier i ligaen.

Den avgjørende scoringen kom etter 71 minutter. Ibrahimovic la ballen inn i feltet, og etter litt rot fikk innbytter Ante Rebic plassert ballen i nettet. Rebic ble også matchvinner da Milan slo Udinese 3-2 forrige helg. Da scoret kroaten tre minutter på overtid.

I den første omgangen hadde Ibrahimovic en kjempesjanse, men den svenske stjernespissen klarte å bomme på mål.

– Hvordan kan han bomme der? Den der må han sette, sa den svenske C More-kommentatoren Jesper Hussfelt ifølge Expressen.

Ibrahimovic står med ett mål for Milan etter returen til italiensk fotball. Det kom mot Cagliari.

Milan er nå oppe på en 6.-plass i Serie A. Laget er 20 poeng bak ledende Juventus, som har én kamp til gode på Milan. Byrival Inter er nummer to. Brescia ligger på nedrykksplass.