Watford – Arsenal 2–2

Pierre-Emerick Aubameyang var frisk igjen, og hans måldobbel før pause gjorde at de fleste Arsenal-supporterne følte seg komfortable inntil det var spilt 52 minutter på Vicarage Road.

Da startet trøbbelet for alvor for gjestene, som på sedvanlig vis insisterte på å spille seg ut bakfra fremfor å klarere. Sokratis Papastathopoulos skulle slå en enkel pasning, men spilte ballen i beina på Watfords hissige angriper Gerard Deulofeu.

Watford farlig

Han tuppet ballen videre til Tom Cleverley, som hamret inn reduseringen.

1-2-målet endret kampbilde i stor grad, og Watford skapte mange farligheter. I løpet av ett minutt halvveis i annen omgang fikk både Ismaïla Sarr og Roberto Pereyra gode muligheter, men nettsus ble det ikke.

Straffet

Det ble det derimot etter at Arsenal-forsvarer David Luiz la Pereyra i bakken i eget felt drøyt ti minutter før slutt. Argentineren tok straffesparket selv og sørget for 2–2.

Også etter utligningsmålet var det Watford som skapte sjansene. Deulofeu bommet hårfint etter 83 minutter, mens Abdoulaye Doucoure brente en gigantsjanse på overtid.

Dermed endte kampen 2–2. Watford blir liggende sist i Premier League med to poeng fra fem kamper, mens Arsenal er på 7.-plass med sine åtte poeng.