Norwich-Tottenham 2–2

Tettey og Norwich har hatt en tøff start på Premier League-sesongen og ville uavhengig av lørdagens resultat avslutte året på sisteplass. Selv om gultrøyene lenge lå an til å ta sin første Premier League-seier siden 23. november, sikret klubben seg et viktig poeng i bunnstriden.

Tottenham hadde en gyllen mulighet til å klatre forbi Mourinhos gamleklubb Chelsea med seier før blåtrøyene møter Arsenal søndag, men uavgjortresultatet forhindret det.

Mario Vrancic sendte hjemmelaget i ledelsen etter drøye kvarteret. De gulkledde brøt høyt i banen, og ballen endte opp hos bosnieren som bredsidet ballen pent i lengste hjørne.

Christian Eriksen vartet opp med en klassescoring på frispark etter 55 minutter. Danskens kanonskudd gikk via hodet til Tettey og i mål.

Det tok derimot kun fem minutter før London-laget lå under igjen. Serge Aurier var både uheldig og noe klønete da han ble truffet av ballen før den gikk i eget mål.

Mourinhos menn skulle likevel dra fra Norwich med poeng. Åtte minutter før slutt ble Harry Kane taklet i straffefeltet. Fra elleve meter var briten iskald og sikret 2-2 på Carrow Road. Det var Kanes ellevte scoring i Premier League denne sesongen.

Alexander Tettey spilte 85 minutter av oppgjøret. Det var hans tolvte seriekamp fra start i inneværende sesong.

Tottenham møter Southampton borte 1. januar, mens Norwich får besøk av Crystal Palace samme kveld.