24-åringen, som var fjerdeseedet i turneringen, tapte ikke ett eneste sett i løpet av turneringen, skriver nettstedet Tennis-Norge.

I lørdagens finale møtte Eikeri slovakiske Chantal Skamlova, rangert som nummer 394 i verden. Der vant Oslo-jenta 7-4, 6-2.

Ulrikke Eikeri tok med seieren i Ungarn sin andre tittel. I april vant hun en 25.000-dollarturnering i USA. Hun ble også nummer to i NM.

– Jeg har strevd i mange år med litt dårlig spill, mye på grunn av mange skader. Når har jeg hatt en lengre skadefriperiode, og da begynner spillet å sitte bedre, sier Eikeri.

Etter seieren i Baja får Eikeri 50 poeng på WTA-rankingen, noe som trolig fører henne opp på en plass godt oppe blant de 300 beste i verden. For øyeblikket ligger Eikeri som nummer 340.

I svenske Ystad kjempet også Melaine Stokke om en finaleseier, men 20-åringen måtte til slutt se seg slått av førsteseedede Quirine Lemoine fra Nederland. Stokke vant første sett hele 6-1, men tapte de to påfølgende med sifrene 4-6, 3-6.

Det var Stokkes aller første finale på dette nivået.