– Han ser ikke sliten ut i det hele tatt, utbryter Åge Skinstad som ekspert på TV 2-sendingen.

– Jeg skulle gjerne gjerne ha vært der og gitt ham konkurranse. Jeg skulle ha gitt et ærlig forsøk. Det er tungt å se at han durer fra hele gjengen. Men jeg håper vi kan gi ham konkurranse senere i vinter, sier Johannes Høsflot Klæbo på TV 2.

– Bolsjunov går veldig smart. Han holder igjen i oppoverbakken og kjører nedover, sier Marit Bjørgen.

– Det er lenge siden jeg har sett noen på herresiden som har vært så bunnsolid som ham.

Uten nordmenn på startstreken, er det mye russisk i teten. Artjom Maltsev fulgte som nummer to i mål søndag. Maurice Manificat var nummer tre, fulgt av ytterligere to russere; Denis Spitsov og Ivan Jakimusjkin.

– Russerne blir uten tvil de tøffeste konkurentene i VM, sier Klæbo.

Bolsjunov gikk ut med ett minutts ledelse på jaktstarten.

– Han kan gå sitt eget løp. Han kan starte i den farten han er komfortabel med, fastslo Marit Bjørgen på forhånd i TV 2- studio.

Russeren tapte litt mot forfølgerne Artjom Maltsev og Dario Cologna oppover, men dro i fra i de lettere partiene av løypa.

– Han beholdt roen og var like kald. Han jager i de lettere partiene i hver runde. Jeg er imponert, sier Bjørgen på TV 2.

– Og fortsatt er han bare 24 år.

Bolsjunov vant lørdagens fellesstart, der det kunne ha blitt trippel russisk om ikke Aleksej Tsjervotkin hadde kjørt inn i lagkamerat Jevgenij Belov i den siste utforkjøringen. Stemningen mellom dem var amper etterpå.

Aleksandr Bolsjunov ble nummer to på startdistansen - som var sprint.

66 kvinner og 84 menn stiller til start i Tour de Ski. Norge bestemte allerede 8. desember at de ikke stiller på grunn av corona-pandemien. Det gjør derimot både Sverige og Finland - som også sto over verdenscupløp før jul.

Neste etappe går i Toblach den 5. januar.

PS: Johannes Høsflot Klæbo har ennå ikke bestemt seg om han skal gå verdenscuprenn før VM.