Norwich – Watford 0–2

Norwich-kaptein Tettey og hans lagkamerater fikk en tøff start hjemme på Carrow Road. Watfords Gerard Deulofeu satte 1–0 etter to minutter.

Emil Buendia mistet ballen til Deulofeu på egen banehalvdel. Spanjolen hadde Tettey igjen og fintet vekk nordmannen med en overstegsfinte før han satte ballen i mål.

Hjemmelaget kom bedre og bedre med i kampen og etter 18 minutter var Tettey inne i feltet etter et frispark. Trønderen var ikke langt unna å sette utligningen.

Kort etter var det bare heldig og av god inngripen av Watfords Ben Foster som hindret baklengs.

Etter hvilen var det Watford-innbytter André Gray sin tur til å juble og hjemmelaget til å fortvile. Han satte 2–0 med et lekkert hælspark etter sju minutter etter pasning fra Deulofeu.

Gjestene hjalp hjemmelaget litt mot slutten av kampen, for 25 minutter før slutt fikk Christian Kabasele marsjordre etter å ha fått sitt annet gule kort.

Norwich var egentlig aldri i nærheten av poeng i denne viktige bunnkampen.

Med seieren gikk Watford forbi både Southampton og Norwich, men sistnevnte blir værende i bunnen over seriepausen med sine sju poeng.