Sirius-Djurgården 0-2

Witry og Djurgården er regjerende svenske seriemestere i fotball, men som følge av viruspandemien tok det lang tid å komme i gang med sesongen der fjorårstriumfen skal forsvares.

Da avspark ble tatt søndag var det gått 225 dager siden Stockholm-klubben, som også har Fredrik Ulvestad, Erland Tangvik og Per Kristian Bråtveit i sin spillerstall, feiret 2019-gullet.

I forkant av åpningskampen i Uppsala ble det avholdt ett minutts stillhet til minne om alle som har mistet livet som følge av koronaviruset.

Da fotballsesongen omsider kom i gang, 71 dager etter den opprinnelig planlagte starten, brukte Djurgården kun 24 minutter på å finne veien til nettmaskene. Et presist frispark fra tidligere Ranheim- og RBK-spiller Witry ble stanget i mål av Erik Berg.

Det banet veien for seieren til de regjerende mesterne. På tampen av kampen la innbytter Oscar Pettersson på til 2-0.

Witry og Fredrik Ulvestad spilte hele kampen for Djurgården. Per Kristian Bråtveit var ubenyttet reserve.