Den australske superstjernen Sam Kerr scoret fire av målene. Chelsea ledet med tre mål allerede halvveis i 1. omgang. Reiten hadde målgivende til Kerr på det første målet etter tre minutter spill og avsluttet med Chelseas syvende for kvelden 20 minutter ut i 2. omgang. Scoringen kom via en motspiller.

Da var Maren Mjelde nettopp kommet på banen. Landslagskapteinen spilte den siste halvtimen og var nær ved å sette inn mål nummer åtte.

Chelsea vant ligacupen både i 2020 og 2021, men «The Blues» tapte finalen for Manchester City sist sesong. 5. mars kan de ta tilbake ligacuptrofeet i finalen mot Arsenal.

Frida Maanum & co. gikk til finalen ved å slå Manchester City etter ekstraomganger onsdag. Svenske Emma Blackstenius scoret semifinalens eneste mål.

I Women’s Super League ligger Chelsea også topp – to poeng foran Manchester United. Guro Reitens lag har ikke tapt siden september og slo Tottenham 3–2 etter en Reiten-scoring sist helg.