Den skulle startet 18.45, men kampen ble sparket i gang til nytt tidspunkt 19.40, ifølge Köln på Twitter.

Videoer viser kaotiske tilstander i Sør-Frankrike mellom Nice og Kölns fan. Filmer delt i sosiale medier viser at det ble kastet bluss mellom supportergrupperinger. Bilder viser også slåssing.

Den tyske avisen Bild skriver at 50 maskerte ultras fra Köln gikk mot hjemmetribunen for å gjøre opprør ved 18-tiden. De kastet bengallys mot vakter og supportere, elsparkesykler og seter fløy gjennom lufta.

Lokalavisen Nice Matin melder at syv personer skal være skadet, to av dem alvorlig. Ifølge RMC Sport skal en tysk tilskuer ha falt ned rundt fem meter fra tribuneplass på Allianz Riviera, men vedkommende er ved bevissthet.

Politiet brukte tåregass for å få orden.

Nices borgermester Christian Estrosi er oppgitt over de tilreisende.

– Jeg beklager den skandaløse oppførselen til FC Kölns tilhengere og mangelen på respekt for en by som ønsker dem velkommen på et sjenerøst vis. Vi kommer til å sende fakturaer på skader og opprydning til Köln-klubben, sier Estrosi.

STYGGE SCENER: Her går supportere fra Köln og Nice på hverandre inne på stadion. Foto: NICOLAS TUCAT / AFP

Lokalavisen Kölner Anzeiger skriver at «åpenbart er Köln-fansen i stor grad ansvarlig for opptøyene». Köln er skuffet over opptøyene.

– Vi fordømmer alle former for vold. Vi står for rettferdighet og respektfull oppførsel. Vi beklager veldig for alle fredelige fans som har kommet til dagens fotballfest, skriver klubben på Twitter.

Köln-fansen har vært synlige i bybildet hele dagen. De skal ha gjort store ødeleggelser på en av supporterbutikkene til Nice.