ODD - SARPSBORG 08 1–1

Med ett poeng til hjemmelaget kan Odd havne litt bak i kampen om medaljene bak Bodø/Glimt. Odd kom til kampen med seks strake seirer.

– Vi er ikke fornøyde med 1-1. Vi ville ha alle tre poengene, og derfor er vi skuffet, sa Odds innbytter Robin Simovic til Eurosport.

I første omgang skapte lagene en del, men uten å få nettkjenning. Odd-spillerne ropte på straffe ved et par anledninger uten at dommer Dag Vidar Hafsås reagerte.

Elbasan Rashani klarte å lure Sarpsborg-stopperen Magnar Ødegaard og kanskje også dommeren i det 50. minutt. Ødegaard opptrådte noe klønete i duellen med Rashani slik at Odd-spilleren gikk over ende inne i feltet.

36 år gamle Espen Ruud, som debuterte for Odd i 2005, sendte David Mitov Nilsson til feil side før han satte ballen i mål.

Sarpsborg var ikke ufarlige. Mikael Dyrestam utlignet da han på volley sendte ballen i mål etter en corner. Tobias Heintz slo en hard corner hvor Sondre Rossbach måtte bokse ballen ut i feltet. Nicolai Næss var sterkest i den neste duellen og fikk sendt ballen videre til Dyrestam.

– Det var vel et ok resultat. Vi er ganske så fornøyde med det ene poenget, sa Sarpsborgs målscorer Myrestam.

Heintz ville ha straffe da han gikk over ende inne i Odd-feltet. Hafsås så ingen feil og vinket spillet videre.

Sarpsborg har aldri klart å slå Odd på bortebane i toppdivisjonen.

Odd spiller den utsatte kampen hjemme mot Viking 4. november. Sarpsborg møter Start borte neste søndag.