EVERTON - WOLVERHAMPTON 3–2

Matchvinnermålet kom med ti minutter igjen å spille etter pasning fra Lucas Digne, og den kom bare fire minutter etter at Wolverhamptons storscorer Raúl Jiménez hadde utlignet til 2-2 i det 75. minutt.

Mexicaneren kunne ha sørget for lagets fjerde uavgjort av fire mulige i årets Premier League-sesong, men slik gikk det altså ikke.

Richarlison og Everton ville det annerledes, og de ville det allerede fra start. Det er de første minuttene av kampen i Liverpool som vil bli husket aller best. De var av det svært friske slaget med tre scoringer i løpet av de elleve første minuttene.

Tre på rappen

Everton tok føringen i det femte minutt. Wolverhampton rotet det til for seg selv, og det endte med at Richarlison banket ballen i mål bak en utspilt Wolves-keeper Rui Patrício.

Wolverhampton slo umiddelbart tilbake. Bare fire minutter senere kom utligningen. Romain Saïss pirket inn ballen fra kloss hold etter strålende forarbeid av Adama.

Everton fant seg ikke i at Wolverhampton utlignet og slo tilbake med en gang. Nyinnkjøpte Alex Iwobi raget høyest på innlegget fra islendingen Gylfi Sigurdsson, og den tidligere Arsenal-spilleren headet ballen høyt i mål helt umarkert.

Det var 23-åringens første scoring for Everton.

Klatret

Everton er som vanlig spådd en plassering på øverste del av tabellen og der har de plassert seg med sju poeng på de fire første kampene.

Den første seieren kom mot Watford, mens det ble 0-2-tap for Aston Villa forrige runde. Derfor gjorde det godt med nok en seier for de blå.

Wolverhampton åpnet sesongen med tre strake uavgjortkamper mot habil motstand i Leicester, Manchester United og Burnley. Tapet for Everton betyr at de har plassert seg i bunnen av tabellen.