Kampen sendes på TV-kanalen MAX. Discovery har hatt trøbbel med produksjonsbussen gjennom hele kampen.

Problemene fortsetter også i andre omgang: Etter drøyt ti minutter ble skjermen fryst og det ble lagt på en plakat med teksten «vi er tilbake om ett øyeblikk».

Også i andre omgang har kampen måttet bli filmet med mobilkamera flere ganger.

Følg kampen i VG Live. Stillingen er 2-2.

– Det vi vet nå er at det er et brudd som gjør at vi ikke har strømtilførsel (til utstyret). Vi jobber i herdig med å få løst problemene. Vi prøver å få satt opp så mange kameraer som overhodet mulig, sa kommunikasjonsrådgiver i Discovery Martin Hinsch til VG halvveis i første omgang.

– Vi beklager så mye, la han til.

– Kunne dere utsatt kampstart med tanke på at det var problemer lenge før avspark?

– Det vet jeg ikke noe om. Det er bare å legge seg paddeflat og vi prøver å løse dette så fort som overhode mulig, svarer Hinsch som forteller videre at problemet ligger i strømtilførselen i Bodø.

Det er Discovery-reporter Jonas Bergh-Johnsen som har filmet kampen.

Du kan følge kampen i VG Live. Rosenborg ledet 1-0 til pause etter scoring av Tobias Børkeeiet. Slik beskriver VGs reporter på stedet målet - som det dessverre ikke ble vist TV-bilder av:

«Tobias Børkeeiet smeller ballen ned i hjørnet! RBK bygger opp et angrep og Jensen legger igjen til Børkeeiet, som får kjempetreff. Ballen sklir litt av foten, men bare så mye at den sklir ut av Haikins rekkevidde og ned i hjørnet!»

Etter pause har Amahl Pellegrino utlignet på straffe, Runar Espejord har snudd til 2-1 før Tobias Børkeeiet satte inn sitt andre og sørget for at det nå står 2–2.