Det fortalte Solskjær på en pressekonferanse før oppgjøret mot Leeds i Australia.

– Paul er en fantastisk spiller, et fantastisk menneske og har alltid vært veldig proff, sa Solskjær om hans franske midtbanejuvel.

Pogba fikk en omgang mot Perth Glory lørdag, men har vært mest i søkelyset de siste ukene etter agenten Mino Raiolas uttalelser om at Pogba vil forlate klubben.

– Jeg har tidligere sagt at om han er med i troppen, vil jeg bygge laget rundt ham. Jeg har ikke endret meg mye siden den gang, så det gjelder nå også, sa Solskjær, som la til at de ikke har fått noen bud på 26-åringen.

Paul Pogba og Ole Gunnar Solskjær takker hverandre for kampen på tampen av forrige sesong. Foto: ANDREW YATES / REUTERS / NTB SCANPIX

Pogba kom til Manchester United fra Juventus for 89,3 millioner pund i 2016. Det skjedde fire år etter at Pogba gikk gratis fra United til den italienske storklubben.

– Vi vet at Paul er blitt kritisert av enkelte, men han er elsket av mange flere.

I tillegg sa Solskjær at klubben jobber med å få inn en eller to spillere til før overgangsvinduet stenger, men:

– Som jeg har sagt tidligere har også markedet endret seg. Prisene har steget, sa Solskjær, som bekreftet at de må erstatte Romelu Lukaku om han selges til Inter.

På samme pressekonferanse uttalte nordmannen også at den kommende sesongen blir suksessrik om de vinner et trofé.

Manchester United møter Kristiansund på Ullevaal stadion i slutten av juli. Solskjærs menn serieåpner mot Chelsea på Old Trafford 11. august.

(©NTB)