MALMÖ FF - VARDAR SKOPJE 1–1

Magnus Wolff Eikrems innhopp betalte seg for Malmö i mesterligakvalifiseringen. Nordmannen bidro med assist da svenskene berget 1-1 hjemme mot Vardar Skopje.

Det har vært litt styr rundt Eikrems framtid i MFF, men han viste seg gull verd for hjemmelaget onsdag kveld.

I det 75. minutt slo Eikrem frisparket som Franz Brorsson med bakhodet nikket inn i nettmaskene. Nordmannens sentral rolle i Malmös viktige utligning skjedde ti minutter etter at han kom innpå gressteppet som innbytter.

Boban Nikolov ga Vardar ledelsen etter 63 minutter. Det makedonske laget holdt ikke unna, men fikk med seg bortemålet som kan skape trøbbel for MFF i returkampen.

Jo Inge Berget spilte hele kampen på topp for Malmö.

Den svenske storklubben var to ganger på rad i mesterligaens lukrative gruppespill i 2014 og 2015. Den gang ble MFF ledet av Åge Hareide.