GALATASARAY - ANTALYASPOR 3–0

Galatasaray har brukt mye penger før denne sesongen. Frankrike-spiss Bafétimbi Gomis, Marokko-midtbanespiller Younès Belhanda og Algerie-midtbanespiller Sofiane Feghouli har alle kommet inn portene.

Trioen var alle i sentrum av mandagens kamp. Gomis scoret to mål på rappen i det 14,- og 20.-minutt, før Feghouli økte til 3-0 for det var gått 40 minutter.

Belhanda fikk på sin side kranglet på seg to gule kort i løpet av kun 30 sekunder på overtid, men da var kampen allerede avgjort.

Tidligere Rosenborg- og Bodø/Glimt-spiller Milan Jevtovic kom på banen etter målraset i første omgang. Den offensive spilleren klarte imidlertid ikke bidra til å snu kampen.

Martin Linnes spilte hele kampen på høyrebacken til den ferske serielederen i tyrkisk eliteserie. Byrival Basaksehir tapte mot tabelltreer Fenerbahçe søndag, og lot Linnes & Co få ferten av tabelltoppen.

Med mandagens seier har Galatasaray ett poeng ned til byrivalen etter 21 serierunder.