BARCELONA - CELTA VIGO 2–2

La Liga-leder Barcelona maktet ikke å fikse tre poeng hjemme mot Celta Vigo i serien. Maximiliano Gomez ordnet 2-2 og poengdeling for gjestene.

Iago Aspas sendte bortelaget i føringen etter 20 minutters spill på Camp Nou, men Barcelona snudde kampen etter scoringer av stjerneduoen Lionel Messi og Luis Suárez.

AVGA POENG: Lionel Messi i kamp med Celtas danske landslagsmann Pione Sisto. Foto: Manu Fernandez / TT / NTB Scanpix

Ledelsen holdt seg til det 70. minutt. Da brakte Gomez balanse i regnskapet, og flere scoringer ble det ikke for verken serielederen eller Celta.

Resultatet gjør at Barcelonas tetrivaler kan ta innpå senere lørdag. Da tar Atlético Madrid imot Real Sociedad, mens Real Madrid gjester Athletic Bilbao. Valencia gjester Getafe søndag.