Leeds og Leicester kjemper begge for tilværelsen i Premier League, og det er en skremmende kort vei ned til nedrykksplass – kun to poeng skiller trygg plass og direkte nedrykk.

For Leeds’ del så det lenge ut til at alle tre poeng skulle bli værende på Elland Road.

Luis Sinisterra scoret kampens første mål, men med sitt første mål siden oktober klorte Jamie Vardy og Leicester seg fast til rivalen i bunnen av tabellen.

– Vi hadde en stor sjanse til å få tre poeng. Det er min følelse, og det er nok alle de andres følelse også. Men hvert poeng er viktig, det kan vise seg på slutten av sesongen, sier Leeds-keeper Illan Meslier etter kampen.

Med uavgjortresultatet ligger Leeds på 16. plass – ett fattig poeng foran Leicester på 17. plass.

– Denne kampen var en «must win» for Leeds, med det kampprogrammet de har igjen. Denne kampen skulle de vunnet. Dessverre for alle Leeds-supportere så var det ikke godt nok i dag, sier Eirik Bakke i Viaplays studio.

På sine fem siste kamper møter Leeds blant andre Manchester City, Newcastle og Tottenham. Alle tre i motsatt ende av tabellen.

MÅLSCORER: Leeds’ Luis Sinisterra scoret kampens første mål mot Leicester. Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters / NTB

20 minutter var spilt da Sinisterra løp inn 1–0-scoringen på et innlegg lempet inn på bakerste fra Jack Harrison.

Leeds’ burvokter Illan Meslier har sluppet inn flest mål av samtlige Premier League-keepere denne sesongen, og på 32 kamper har franskmannen plukket 62 baller ut av eget nett.

Etter 72 minutter sto unggutten for en livsviktig dobbeltredning, før han minutter etterpå nok en gang hindret Leicester fra å utligne til 1–1.

Men like før 80 minutter var spilt måtte Meslier også denne gangen ta den sure turen inn i eget mål. Jamie Vardy terget på seg hele Leeds’ fanskare da han utlignet til 1–1 etter et praktfullt angrep og danset forbi hjemmefeltet i feiringen.

To minutter senere satte samme mann ballen i mål igjen, men denne gangen ble Leeds reddet av linjemannen. Veteranen sto i offside.

I motsatt ende fikk også gjestenes sisteskanse testet reaksjonene. Med to minutter igjen av ordinær tid reddet Daniel Iversen først med ansiktet før han var lynraskt oppe med hendene og stoppet et nytt forsøk fra Leeds.

På tampen fikk Patrick Bamford stå helt umarkert på bakerste stolpe på hjørnespark, og for et lag i flytsonen hadde nok avslutningen funnet veien i mål ti av ti ganger. Det fikk ikke Bamford til.

Det ble også spilt to andre kamper i England tirsdag kveld:

• Aston Villas superform fortsetter. Tyrone Mings scoret kampens eneste mål i kampen mot Fulham. Nå ligger Unai Emerys menn på 5. plass – plassen som gir Europa League-spill.

• Wolverhampton vant 2–0 mot Crystal Palace og påførte Roy Hodgson sitt første tap siden han overtok klubben.