I dag tok Bravo imot Harstad til kamp i 2. divisjon, et oppgjør som endte som alle andre ganger denne sesongen - med Bravo-seier. Det som igjen ble en vanlig dag på jobben for seiersmaskineriet, så var det mest grunnet en særdeles god Linda Krantz Johnson.

Venstrebacken banket inn 11 mål for de hvitkledde, og har et målsnitt på 6,5 nettkjenninger per kamp. Før sesongen skulle Johnson flytte til Alta og dermed ikke spille for Bravo denne sesongen, men lysten for å spille håndball ble for stor.

- Jeg er veldig glad jeg ble værende i Bravo, og jeg synes jeg har hatt en veldig fin utvikling hele sesongen, sier Johnson.

Bravos nummer tre virker nærmest ustoppelig om dagen, og scorer bare mer og mer mål. Dagens kamp sto hun nesten for halvparten av Bravos scoringer.

- Jeg hadde lyst å fortsette og satse på håndballen, og da er det naturlig å bli værende i Bravo som satser på opprykk, sier Linda Krantz Johnson.

Myrvoll på benken

Resultatet i dag ble 27-22, et resultat som vitner om en kontrollert seier for hjemmelaget. Men Bravo eneste strekspiller, Emile Hauan Solvang, måtte stå over dagens kamp grunnet ryggtrøbbel som oppsto i går. Det gjorde at Malin Myrvoll og Marte Østli Johansen måtte bytte på spille i en uvant rolle på parketten.

- Det skurrer mye i dag, og det at vi mangler vår eneste strekspiller gjør at kampen blir veldig rotete. Men vi klarer å gjennomføre det på en grei måte, sier Malin Myrvoll.

Malin Myrvoll fikk blomster før kampen startet grunnet at hun har passert 100 kamper for Bravo. Hennes 101. kamp ble i perioder tilbringt på benken.

- Jeg trenger å puste og slappe av noen ganger jeg også, smiler Myrvoll.

Kun én strekspiller

Men det at Bravo kun besitter én strekspiller bekymrer Bravos bærebjelke.

- Det at vi har ingen som er vant til å spille i den posisjonen er ikke gunstig. Det byr på store utfordringer for oss at ingen er vant til å spille strekspiller bortsett fra Emilie, sier Myrvoll.

Nord-Norges beste håndballag er kun én seier unna å ha førsteplassen i boks, og mye skal gå galt for at ikke Bravo er å finne i kampen om opprykk til 1. divisjon om et par måneder.

- Det er enda tidlig å si om vi kan klare opprykk denne sesongen. Vi vet at det blir veldig tøft, men nå har vi to måneder på å forberede oss til kvalikkampene, så får vi ta derfra, sier Myrvoll.

foto
BENKET: Malin Myrvoll var mye på benken i 2. omgang, men hadde ikke så mye imot en pust i bakken. Foto: Robin Andersen