– Jeg vil be om unnskyldning til Jürgen, Billy, spillerne og alle som jobber så hardt for Liverpool FC for å gjøre fansen vår stolt. De har absolutt ikke noe ansvar for denne støyen. Det er urettferdig at de har fått støyen. Det er det som gjør mest vondt. De elsker klubben sin og jobber for å gjøre deg stolt hver eneste dag, sier Henry i en video lagt ut på sosiale medier.

Liverpool-eieren uttaler om sin egen rolle:

– Jeg alene er ansvarlig for den unødvendige negativiteten som er brakt fram de siste par dagene. Det er noe jeg ikke kommer til å glemme. Og det viser den makten som supporterne har i dag og kommer til å ha.

– Jeg vil beklage til alle fans og støttespillere til Liverpool Football Club for støyen jeg har forårsaket de siste 48 timene, sier John W. Henry.

– Det sier seg selv, men det skal sies at prosjektet som ble lagt fram, aldri kom til å gjennomføres uten fansens støtte. Vi hørte dere. Jeg hørte dere, sier Henry, som er hovedeier i Fenway Sports Group, som eier klubben.

Jamie Carragher uttalte tirsdag om Fenway Sports Group:

– Jeg ser ingen fremtid for eierne i Liverpool etter dette. Jeg kan ikke se hvordan de skal kunne fortsette.

Tirsdag kveld ble det kjent at Manchester United-direktøren Ed Woodward trekker seg fra sin stilling. Han skal imidlertid stå i jobben ut 2021.

Fenway Sports Group (FSG) har eid Liverpool FC siden 2010. Tore Hansen, daglig leder i den norske supporterklubben, twitrer:

– For meg har min egen klubb, Liverpool, fått den aller største ripen i lakken, sa landslagstrener Ståle Solbakken til VG tirsdag kveld.

«Andreserven» til eierne i Liverpool skal være god nå, mente Solbakken.

– Manchester United er også satt sjakk matt. Men der har eierne vært relativt upopulære lenge. Eierne i Liverpool har gjort alt riktig i fem år etter at de kom inn. De har bygd klubb, tatt Champions League, vunnet sitt første mesterskap på 30 år, hatt en fantastisk transferpolitikk, ansatt den mest karismatiske manageren. De har gjort alt riktig. Og så lager Liverpool tidenes selvmål. Du kan ikke stole på slike eiere i fremtiden, sa Solbakken.