MJØLNER - SOTRA 3–2

Mathias Dahl Abelsen avgjorde med sin 3-2-scoring da Mjølner slo Sotra i 2. divisjon avdeling 2. Mjølner-spilleren scoret to av målene. Det stoppet Mjølners tapsrekke, som var uten poeng på de tre siste kampene.

Sotra har ikke vunnet siden 3–2-seieren over Bærum i midten av august, og har nå ni kamper på rad uten seier. Selv om de spilte over en omgang med én mann mer mot tabelljumboen, klarte de ikke å få med seg poeng hjem fra Narvik søndag.

Hjemmelaget sikret seieren på overtid og påførte Sotra sitt femte strake tap.

Rødt kort og overtidsmål

Sotra tok ledelsen da Lars Kilen scoret etter kun åtte minutters spill. Det var Sotra-spillerens femte mål for sesongen. Etter 36 minutter utlignet Abelsen for Mjølner.

Ni minutter senere ble Mjølners Elias Skogvoll sendt i dusjen da han fikk sitt andre gule kort. Ved pause sto det 1-1.

Fredrik Flo sendte Sotra i ledelsen på nytt noen minutter ut i andreomgangen, men sju minutter etter hvilen scoret Nikita Kalinins for Mjølner. Abelsen scoret det avgjørende målet for Mjølner etter 90 minutters spill.

Sotra ligger på 8.-plass med 30 poeng etter 24 kamper, og laget er så godt som sikret plassen i divisjonen. Ned til Senja på nedrykksplass er det seks poeng, men sotraværingene har langt bedre målforskjell.

I neste runde skal Mjølner møte Åsane, og Sotra møter Odds 2.-lag.