«Moi» klar for ny klubb

Mohamed Elyounoussi er klar for Celtic. Han leies ut fra Southampton fram til sommeren og håper dermed å få spilletid på toppnivå igjen.

Mohamed Elyounoussi leies ut til Celtic for resten av sesongen og kan derfor håpe på spilletid igjen. Mohamed Elyounoussi leies ut til Celtic for resten av sesongen og kan derfor håpe på spilletid igjen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

25-åringen har mistet plassen i landslagstroppen etter å ha vært helt ute i kulden i Southampton. Nå slutter han seg til landslagskollega Kristoffer Ajer i den skotske storklubben.

– Jeg kan ikke vente med å komme i gang og trekke på meg trøya for første gang. Celtic er en ikonisk, historisk klubb, så dette er en flott overgang for meg, sier Moi til Celtics nettsted.

– Selvsagt vet jeg at det er en veldig stor klubb med masse tilhengere. Jeg har vært på Celtic Park tidligere og vet hvordan atmosfæren er. Jeg var her med Molde i 2015 og fikk mål og assist i begge kamper. Jeg husker den flotte stemningen, sier han.

Han fulgte Celtic nøye i europaligakvalifiseringen mot AIK, som ga 6-1-seier sammenlagt.

– Min fetter Tarik spiller for AIK, selv om han var utestengt i kampen på Celtic Park og skadd under returkampen i Sverige, sa han.

– Jeg liker måten Celtic spiller, med aggressiv angrepsfotball, og de skapte mange sjanser. Jeg tror jeg passer godt inn i det.