Fredrik Gulbrandsen og Erling Braut Haaland scoret målene da Salzburg slo kinesiske Beijing Guoan 2-0 i treningsturneringen Atlantic Cup i Portugal fredag.

Gulbrandsen ga den østerrikske eliteserieklubben ledelsen med hodet i det 34. minutt, mens innbytter Haaland fastsatte resultatet ti minutter før slutt da hans skudd fra 18 meter gikk stolpe-inn.

Kampen ble spilt på Estádio Algarve utenfor Faro, der Rosenborg senere fredag møter Slavia Praha.

Ni lag deltar i turneringen og spiller to kamper hver. Salzburg slo Slavia Praha 1-0 i sin første kamp.

Beijing Guoan er tidligere Stabæk-spillere John Hou Sæters nye klubb. Etter overgangen skal han bli kinesisk statsborger og spille under navnet Hou Yongyong.

Rosenborg spiller mandag mot danske AGF.