ROMA - FIORENTINA 4–0

Edin Dzeko scoret to mål da Roma knuste Fiorentina 4–0 tirsdag. Dermed topper han måljegerlista i Serie A.

Seieren gjør at Roma bare er fire poeng bak serieleder Juventus, som riktig nok kan øke avstanden når laget spiller sin hengekamp mot Crotone onsdag.

Dzeko scoret kampens første mål framspilt av Daniele De Rossi i det 39. minutt. Sju minutter før full tid erobret han ballen, stormet fram og fastsatte resultatet. Dermed er han oppe i 17 seriemål.

Edin Dzeko (til h.) gratuleres med ett av sine to mål i Romas 4-0-seier over Fiorentina tirsdag. Foto: Ettore Ferrari, AP / NTB scanpix Foto: Ettore Ferrari / TT / NTB Scanpix

Forsvareren Federico Fazio nikket inn 2-0, mens Radja Nainggolan avsluttet kontringen som ga 3-0.

- Det virket enkelt, men slik var det ikke. Vi slet i første omgang. Fiorentina spiller god fotball, men etter det første målet ble det lettere, sa Dzeko.

- Det er deilig å vinne på hjemmebane. Vi må forsette i samme spor.

Roma passerte med seieren Napoli, som falt til tredjeplass to poeng bak.