Neymar har gått glipp av det franske mesterlagets fire siste kamper på grunn av skade, men i åttedelsfinalen tirsdag spilles er brasilianeren meldt klar til dyst.

Verdens dyreste fotballspiller har slitt med en ribbeinsskade de siste ukene, men PSG-trener Thomas Tuchel sier han forventer at Neymar tar del i bortemøtet mot Borussia Dortmund.

– Han vil hjelpe oss, det er jeg overbevist om, sier Tuchel, som lot Neymar og Kylian Mbappé hvile i helgens Ligue 1-oppgjør mot Amiens (4-4).

PSG har aldri tatt seg til semifinalen i mesterligaen etter at de ble kjøpt opp av sine nåværende eiere i 2011. Det franske mesterlaget tørster etter suksess i Europa, men semifinalen i 1994/95 er det nærmeste de har vært å løfte et europeisk trofé.

Skal drømmen om en mesterligafinale rykke ett skritt nærmere må Borussia Dortmund, med en brennhet nordmann på laget, slås ut.

Fredag scoret Haaland ett av Dortmunds fire mål mot Eintracht Frankfurt. Det var 19-åringens åttende Bundesliga-mål etter overgangen fra Salzburg i januar.