SOTRA - ÅSANE 3–3

Åsane ledet 3-1, men Sotra kom tilbake og sørget for 3-3 i 2. divisjon, avdeling 2 lørdag.

Frederic Falck sendte Sotra i føringen etter kun to minutters spill. 24-åringen står med fire seriemål denne sesongen.

Fire minutter senere utlignet innbytter Håkon Lorentzen for Åsane, og samme mann scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 2-1 etter bare ti minutter.

Etter 21 minutters spill fikk Åsane straffespark, og innbytter Kristoffer Valsvik scoret 3-1-målet. Ved pause sto det 3-1 til Åsane.

Kristian Skjørli Ree reduserte for Sotra da det var spilt ett kvarter av andre omgang, og innbytter Jone Rugland utlignet da det var spilt en halv time i andreomgangen. Han hadde vært på banen i bare fire minutter.

Sotras Kristoffer Bidne, Øyvind Nilsen, Per-Christian Tang Pedersen og Sindre Austevoll fikk se det gule kortet. For Åsane fikk Viljar Birkeland, Magnus Bruun-Hanssen og Martin Ueland gult kort.

Etter oppgjøret på Straume Idrettspark har Sotra 18 poeng og ligger på 6.-plass. Åsane har 21 poeng og ligger på 2.-plass, seks poeng bak serieleder Grorud.