«Grunnet skade har Tiger Woods offisielt trukket seg fra The Masters-turneringen etter å ha fullført syv hull på sin tredje runde», skriver turneringen på Twitter.

Tiger Woods lå desidert sist i majorturneringen da lørdagens runde ble stoppet av været. Da hadde 47-åringen gått seks slag over par på de syv hullene han rakk å fullføre på den tredje runden.

Totalt endte Woods turneringen ni slag over par etter 43 spilte hull på Augusta National i Georgia, USA. Det var fire slag bak en større gjeng på delt 51. plass.

– Jeg er skuffet over at jeg måtte trekke meg i dag tidlig på grunn av forverring av skaden i hælen. Takk til fansen og The Masters som har vist meg så mye kjærlighet og støtte. Lykke til til spillerne i dag, skriver Woods på Twitter.

  • The Masters sendes direkte på discovery+.

Woods har vunnet The Masters – turneringen der man får den ikoniske grønne jakken ved seier – historiske fem ganger.

Historisk ble Tiger Woods også da han på dramatisk vis klarte cutten etter den andre runden. Tre slag over par holdt akkurat til å gå videre, og det var 23. gang Woods klarte cutten i The Masters – tangering av rekorden til Gary Player og Fred Couples.

Woods var i en alvorlig bilulykke i februar 2021 og sliter fremdeles med skade fra det.

Viktor Hovland ligger på delt fjerdeplass i det som kanskje er den mest prestisjetunge turneringen i verden, før den tredje runden gjenopptas søndag klokken 14:30.

Nordmannen rakk å fullføre syv hull før hornet gikk på den tredje runden, og ligger fem slag under par totalt. Det er åtte slag bak ledende Brooks Koepka, som på sin side har fullført seks slag på den tredje runden.