– Vi slipper inn noen drittmål, sier Lillestrøms bestemann, Vetle Dragsnes, på VGTV.

– Vi gir dem noen gavepakker, og da blir vi straffet på dette nivået, fastslår trener Geir Bakke på sendingen.

– Det blir tøft, men det er et lite håp, sier han om returkampen.

Dette er tredje kvalifiseringsrunde til Conference League - og om Lillestrøm vinner her, gjenstår det ytterligere ett steg. Motstander blir i så fall enten islandske Breidablikk eller tyrkiske Istanbul Basaksehir.

– Vi gjør alt det vi ikke skal, sier innbytter Pål André Helland.

– Det er synd det ble 3–1. Med 2–1 hadde det vært bedre. Nå blir det litt motbakke.

Overkjørt

Lillestrøm ble direkte overkjørt i starten, og Royal Antwerp tok tidlig ledelsen. Koji Miyoshi la corneren på nærmeste stolpe. Dinis Almeida sprang seg fri og headet i mål til 1–0.

Etter hvert kom vertene bedre inn i kampen, og på overtid utlignet de da den gamle stjernen Radja Nainggolan rotet seg bort.

– En ren gavepakke fra Nainggolan, sier Christian Gauseth som ekspert på VGTV.

Ballen endte hos Ibrahimaj, som spilte videre til Kaan Kairinen. Hans innlegg endte via målscorer Almeida hos Magnus Knudsen, som bredsidet ballen i nettmaskene til 1–1.

– Litt ufortjent

– Det er ganske digg - men kanskje litt ufortjent, sier Knudsen til VGTV.

– Men det er viktig å få denne før pause. Vi blir liggende lavt, så jeg ønsker mer spill i 2. omgang.

Igoh Ogbu håndterte på imponerende vis Vincent Janssen unna LSK-målet. Den gamle Tottenham-stjernen ble byttet ut etter en drøy times spill.

Lillestrøm-trener Geir Bakke innrømmer i pausen at 1–1 er litt heldig - men sier samtidig:

– De skaper ikke så mye på oss. Vi «gnager» oss inn. Denne gjengen slutter ikk å overraske meg. Men det går litt fortere enn vi er vant til.

Han hadde knapt satt seg gjestene fra Belgia igjen tok ledelsen etter at Thomas Pettersson ga bort ballen. Koji Miyoshi la inn, og ballen endte hos Radja Nainggolan, som scoret enkelt. Dermed fikk LSK nøyaktig den samme marerittstarten som i 1. omgang - baklengs etter fem minutters spill.

Reddet på streken

– Det må Pettersson ta på sin kappe, sier Discovery - og VG-ekspert Christian Gauseth.

Lillestrøm hang godt med, men klarte ikke å skape så mye. Nærmest var de da Holmbert Fridjonsson nesten rakk en ball fra innbytter Pål Andre Helland.

I stedet for en sterk sluttspurt fra vertene, gikk Lillestrøm litt opp i limingen mot slutten. Royal Antwerp økte til 3–1. Det var den tidligere Roma-stjernen Radja Nainggolan som prikkskjøt ballen forbi LSK-keeper Mads Hedenstad Christiansen, som ikke kunne gjøre noe med noen av baklengsmålene.

Helt på slutten reddet innbytter Lars Ranger på streken.