Bravos G14-lag tok gull i Altaturneringen i helgen. I finalen slo de byrvial Tromsø Håndballklubb (THK) 10-7.

– Det var en glimrende kamp å vinne. Det er deilig å slå en byrival i en kjempestor turnering. THK har gjort det bra og har stabilt gode spillere. Innledningsvis hadde vi et kjipt tap mot THK, men i finalen slo vi dem med godt spill, sier sportslig leder Barbro Anett Johansen.

Daniel Jakobsen ble kåret til banens beste i finalen i Nord-Norges største håndballturnering.

Følg iTromsø-sporten på Facebook

Vi har slitt med masse kne- og ankelskader. Guttene var kjempeflinke og har virkelig stått på. Det er ei treningsgruppe med mange gutter. Selv om ikke alle er med på laget like mye, er vi et vinnerteam - ikke et lag. Alle bidro like mye for at vi gikk til topps, sier Johansen.

Sølv til G11-laget

G11-laget til Bravo gjorde det også meget bra og tok sølv.

LES OGSÅ: Gir seg som landslagssmører

– Det er kjempebra og veldig artig at guttene havnet på sølvplass, sier Johansen.

Men:

– Jeg synes det er for mye fokus på resultater når ungene er så små. Dette har jeg også for så vidt tatt opp med THK og Alta IF. Dette er barneidrett, sier Johansen.

Tapte bronsefinale

Bravos J16-lag spilte seg til bronsefinalen, der det ble 6-9-tap mot BUL J98-99.

LES OGSÅ: Tromsø Skiklubb på topp ti i NM-stafetten

– Vi er veldig fornøyd. Jenter 16-laget hadde selv forventet litt mer, men bommet i semien mot sammensatt lag fra Alta. Men de jobber veldig strukturert og godt, og vi ser lyst på fremtiden. Det er ikke nødvendigvis resultatet som er viktig, men langsiktig tenking, sier Barbro Anett Johansen.

I J16-finalen vant THK 12-3 mot et sammensatt lag fra Alta. Vi kommer tilbake med THKs resultater fra turneringen i en annen artikkel her på itromso.no.