Bondeviker selvsagt på plass på tribunen når NM-finalene går av stabelen i Oslo denne helgen.Bondevik er fra Tromsø, og har tidligere vært leder i BK Tromsø.

Underdamenes finale satt han sammen med Børre Rognlien, president i Norgesidrettsforbund.

-Det er utrolig å være med på en folkefest som dette, sier Rognlien til iTromsø.

Idrettspresidentensikter til den utrolig gode rammen rundt NM-finalene. Over 500 tilskuere påtribunen og et enormt trykk i hallen skaper den perfekte rammen rundtNM-finalene i volleyball.

Ikke nøytral

Sompresident skal Bondevik være nøytral, men under kampen heier han på BK Tromsø.

-Jeg er selv fra Tromsø og har en sønn på laget. Alle i styret representererforskjellige klubber, og man heier på sin klubb. Men etter kampen har jeg enjobb å gjøre, uansett hvem som vinner, sier Bondevik.

Menhan har ikke klart å overbevise idrettspresidenten om å bli BKT-supporter.

-Nei, jeg må være nøytral. Under damenes finale spiller Oslo, og til og med hermå jeg forholde meg rolig, sier Rognlien.

Hanlar seg fascinere av folkefesten.

-Vi er midt i vintersesongen, og likevel er det over 500 i hallen og et enormttrykk. Det er fint med litt stemning og skikkelig god idrett, sier Rognlien.

Spår jevn kamp

Bondeviktror på en jevn kamp, selv om Førde er favoritter

-Sett de siste sesongene er Førde favoritter. Men de har ikke vært like solidesom de pleier å være, og BK Tromsø har vært bedre i år. Det blir en jevn kamp,spår volleyballpresidenten.