– Jeg har vært med i styret i 20 år, og har opplevd vanvittig mye iløpet av disse årene. Spesielt det siste tiåret, etter at vi hentet Ole Gunnar hjem i 2011. Det har vært en eventyrlig suksess som jeg gjerne vil fortsette å være med på, sier Odd Ivar Moen til Romsdals Budstikke etter tirsdagens årsmøte i klubben.

Han overtok for Øystein Neerland som styreleder i hovedstyret da Neerland ble administrerende direktør i 2015. Selv sier han at han fremdeles synes det er like givende.

Kombinerer fortsatt med jobb i MIFO

Moen har rukket å bli 66 år, og nå gitt fra seg jobben som daglig leder i elektrofirmaet MIFO til sønnen, men MFK-veteranen har fremdeles en sentral rolle i firmaet. Denne skal han kombinere med å fortsette som styreleder i klubben han spilte for på 70- og 80-tallet.

– Jeg blir et år eldre for hver gang, men det er dette som er livet. Jeg jobber fremdeles mye i MIFO, så jeg vet ikke om jeg har mer tid til MFK nå enn tidligere. Jeg tipper det blir cirka det samme, sier Moen, som fortsatt forarger seg over at han ikke hadde mulighet til å være med spillere, trenere og støtteapparat på Europa-eventyret de siste ukene.

– Jeg hadde fryktelig lyst, men jeg så at det ble minst tre uker på reise. Samtidig så jeg at det fort kunne bli fem uker også, for jeg hadde virkelig tro på at vi kunne ta oss videre mot Hoffenheim. Og med tanke på den sivile jobben jeg har, hadde jeg ikke mulighet til å reise bort så lenge. Det er selvfølgelig synd, men det jeg synes er verst med pandemien er at supporterne nesten ikke har fått tatt del i dette eventyret, sier Moen, som ble gjenvalgt uten motstillinger.

Disse fortsetter i Molde Fotballklubbs hovedstyre:

Odd Ivar Moen – valgt som leder i ett nytt år

Bendik Hareide – ikke på valg grunnet innvilget permisjon

Vivian Nyheim Orset – valgt for to nye år

Trond Brandeggen – ikke på valg

Tone Brunvoll – ikke på valg

Birnir Egilsson – ikke på valg

Michael Neerland – nyvalgt varamedlem for to år

Breddeavdelinga:

Birnir Egilsson – leder (ikke på valg)

Laila Sivertsen – valgt for to nye år

Vegard Rangsæter – nyvalgt for to år

Roger Hagbø – valgt for to nye år

Kjetil Håve – ikke på valg

Christine Hoel Gjerde – nyvalgt for to år

Einar Ravn Støvreide – nyvalgt for to år

Kontrollkomité:

Inge Rekdal – leder (ikke på valg)

Bente Grudt – valgt for to nye år

Torleif Bergsås – varamedlem (ikke på valg)