– Prisnedgangen er helt fortjent, jeg er fortsatt altfor dyr. Det hagler med gule kort, suspensjoner og skader, sier Pål André Helland, som har blitt prissatt til 8.5. Det er betraktelig mindre enn fjorårets 11.0.

Sett opp ditt lag her!

Trønderen har hatt en god tradisjon med å sette kapteinsbindet på seg selv. I år vil motstander og magefølelsen spille en større rolle.

– Det kommer helt an på «feelingen» og kampen det, sier LSK-profilen.

– Er det noen andre spillere i Lillestrøm å se opp for?

– Spissene våre, Thomas Lehne Olsen (8.5) og Kent Håvard Eriksen (6.0), kan gjøre det skarpt i år, mener Helland.

Eliteserien ser ut til å rulle ut i full vigør 8. og 9. mai, og i neste uke kan det også bli aktuelt med treningskamper igjen.

– Folk virker mer gale etter Fantasy enn noen gang. Jeg tror coronaboblen har gjort at folk tørster etter å ha noe å gjøre, sier Eurosport-programleder Eirik Fure.

Det er bare én måned til Eliteserien sparkes i gang igjen. Eliteserien Fantasy gir deg muligheten til å utfordre kollegaer, venner og familie om hvem som er den beste manageren.

– Det gjør det ekstra morsomt å følge med. Også er det jo få ting her i verden som er morsommere enn å gruse kompisene i spill, sier Eurosport-reporter Jonas Bergh-Johnsen.

– Det finnes ikke betydningsløse kamper i Eliteserien når du har egne spillere involvert, sier Fure.

Bergh-Johnsen er sammen med kollega Eirik Fure sentrale i utviklingen av spillet. I tillegg til å ha en podkast som gir deg dyp innsikt i hvilke spillere du bør velge, har de vært med på å bestemme hva spillerne skal koste.

– Mange mener vi setter prisene for høyt, men da kontrer jeg alltid med: Se på Håkon Evjen. Årets spiller i Eliteserien 2019 var også den billigste på hele spillet. Det er slikt vi for enhver pris prøver å unngå. Man må jo flire av noen av tilbakemeldingene, samtidig elsker vi engasjementet, sier Bergh-Johnsen.

Sett opp ditt lag her!

Om det bare er et spill for galleriet eller ikke vites ikke. Jonas Bergh-Johnsen har i hvert fall troen på både Pål André Helland og lagkameraten Gjermund Åsen.

– Hvor artig hadde det ikke vært om Gjermund Åsen (pris 8.0 mill) og/eller Pål André Helland (8.5) gjør suksess for selveste Lillestrøm? Begge er i alle fall på blokka til mitt lag.

– Åsen bør man ha på laget. Det er en mann å stole på, i motsetning til meg. Det er bare å styre unna meg, det går ikke, sier Pål André Helland.