Han hadde kun scoret fire mål på de 15 første kampene av årets eliteserie. 45 magiske minutter og litt tillagt tid senere sto Koné med åtte mål.

– Alle er fornøyde, sier en glisende Koné til Discovery+.

– Det var en god kamp. Alle jobbet bra. Det var en fantastisk kamp. Jeg er veldig glad for å score fire mål, men jeg trenger flere, smiler Koné.

Slik utartet showet seg:

15 minutter: Sandefjords Mats Haakenstad misser på klareringen, Ibrahima Koné legger ballen til rette og banker ballen i nettet med venstrefoten. 1–0.

22 minutter: Sarpsborg-kant Guillermo Molins snurrer seg inn i trøbbel, men et uheldig touch fra Sander Risan Mørk sender Koné alene med Jacob Storevik. Der gjør spissen ingen feil. 2–0.

29 minutter: Kristian Fardal Opseth slipper ballen perfekt mellom Sandefjord-forsvaret. Koné får et langt touch som gjør at han får en dårlig vinkel, men redder seg inn og setter den smart i lengste hjørnet. 3–0.

45+6 minutter: Koné mottar ballen på 25 meter med Haakenstad hakk i hæl. Han drar med seg ballen med sålen og banker inn sitt fjerde mål etter å ha spurtet over nesten hele banen og avsluttet en praktkontring. 4–0.

– Fire mål, hvor brennhet går det an å være? spurte Discovery+-ekspert Joacim Jonsson.

Sist en spiller scoret fire mål i én omgang var da 17 år gamle Erling Braut Haaland satte fire mål for Molde på Brann Stadion i 2018.

Koné mottok øredøvende applaus da han ble byttet ut etter 74 minutter.

Få minutter senere satte Sander Moen Foss punktum for en bekmørk Sandefjord-kveld ved å sette ballen i eget mål.

– Det var helt perfekt, konstaterer Sarpsborg-spiller Gaute Vetti.