Med seier i toppkampen ville Cristiano Ronaldo og lagkameratene festet et ytterligere grep om ligagullet, men oppgjøret endte i stedet i en intens kamp for å redde poeng.

Til slutt ble det 2-2, og uavgjortresultatet betyr at overraskelseslaget Atalanta har åtte poeng opp til Juventus på tabelltoppen når seks kamper gjenstår. Uten Ronaldos straffescoing til 2-2 på overtid ville avstanden vært bare seks.

Nå har serieleder Juventus fortsatt stø kurs for sitt niende strake seriemesterskap.

Lørdag så ukrainske Ruslan Malinovskyi ut til å bli matchvinner for Atalanta. Midtbanespilleren hamret inn 2-1-målet med ni minutter igjen å spille.

Tidligere i kampen hadde den colombianske forsvarsspilleren Duván Zapata sendt gjestene i ledelsen, før Cristiano Ronaldo utliknet på straffespark rett etter pause.

På overtid fikk Ronaldo sjansen fra krittmerket igjen og scoret sikkert til 2-2.