Sten Grytebust var tilbake i FCK-målet etter sitt skadeopphold, men fikk en brutal start på comebacket. Gjestene fra Farum tok ledelsen da norske Mathias Rasmussen scoret før det var spilt to minutter.

Grytebust fredet målet resten av kampen, og Ståle Solbakkens menn skulle slå hardt tilbake i nabooppgjøret.

Bendtner utlignet i det 24. minutt da hele gjesteforsvaret stoppet opp i den tro at det ville bli blåst for offside på Pieros Sotiriou. Det skjedde ikke, og helt fri kunne Bendtner bredside ballen i mål.

– Det ga en god følelse. Nå er vi i gang, sa Bendtner til TV3+ etter kampen.

Det sto 1–1 helt til midt i 2. omgang, men da utnyttet 17-årige Mohamed Daramy nølende forsvarsspill og sendte FCK i ledelse. Unggutten ble tomålsscorer da han fastsatte resultatet i det 76. minutt. Innimellom hadde også Sotiriou tegnet seg på scoringslisten.

Dermed kan FCK se frem til kvartfinale i mars.

– Vi spilte en god kamp. Vi startet litt sløvt og ga dem et mål, men vi fortsatte bare å kjempe, sa Bendtner.