LSK Kvinner tok sin 17. strake seier i kvinnenes eliteserie i fotball lørdag. Med 4-1 borte mot Avaldsnes har ikke LSK tapt ett eneste poeng så langt i serien.

Ingrid Kvernvolden ble tomålsscorer borte mot Avaldsnes lørdag. Først sørget hun for at Lillestrøm ledet 1-0 til pause. Deretter satte hun in 3-0-målet med 20 minutter igjen på klokka. I mellomtiden hadde Sophie Romàn Haug satt inn gjestenes andre mål.

Gaelle Enganamouit tente et ørlite håp for Avaldsnes da hun dunket ballen i mål fra 35 meters hold, men håpet ble definitivt slukket i kampens siste minutt da Lara Gardarsdottir fastsatte sluttresultatet til 4-1 til gjestene.

LSK Kvinner har dermed 51 poeng av 51 mulige etter 17 kamper, og suverene serieledere. Avaldsnes på sin side ligger på 10.-plass med 16 poeng. Det skiller kun fire poeng ned til streken.

På Nadderud vant Stabæk 2-0 mot Trondheims-Ørn. Melissa Bjånesøy scoret begge målene til hjemmelaget.

På Sofiemyr stadion tapte Kolbotn 1-4 for Arna-Bjørnar. Emilie Nautnes, Maria Brochmann, Amalie Eikeland og Vilde Bøe Risa scoret for gjestene, mens Marit Bratberg Lund scoret hjemmelagets ene mål.

I lørdagens senkamp på Kringsjå kunstgress ledet gjestene fra Røa 3-0 mot Lyn til pause etter mål av Ina Helen Levorsen Skaug, Therese Sessy Asland og Kamilla Aabel. Etter pause kjempet Lyn seg inn i kampen og reduserte til 2-3 etter mål av Linn Huseby og Trine Skjelstad Jensen.

Da Guro Bell Pedersen gjorde 4-2 med 20 minutter igjen å spille ble det vanskelig for hjemmelaget. Linn Huseby scoret sitt andre for vertene da hun fastsatte sluttresultatet til 3-4 to minutter før slutt.

Lyn fikk dermed ikke med seg poeng og blir liggende nest sist med sine 12. Det er fire poeng opp til streken, og åtte poeng ned til tabelljumbo Grand Bodø.