Den regjerende seriemesteren tok dermed sin første seier for sesongen i tyrkisk eliteserie, i tredje serierunde.

Vinnermålet kom ved Adem Büyük dypt inne i de åtte tilleggsminuttene i en kamp med fire røde kort, hvorav tre ble delt ut til hjemmelaget.

Det sto 1-1 da Linnes kom inn for høyreback Mariano til sine første serieminutter for sesongen. Benketilværelsen har kostet ham plassen i landslagstroppen til neste ukes EM-kvalifiseringskamper.

Rett etter at Linnes entret banen gjorde Ryan Babel 2-1 for Galatasaray, men deretter ble lagkamerat Emre Mor tredje spiller som ble utvist. Hjemmelaget Kayserispor var allerede redusert til ni mann, men laget utlignet likevel til 2-2 ved Umut Bülüt i siste ordinære minutt.

I jubelen pådro Bülüt seg sitt annet gule kort og ble sendt i garderoben, dit Aymen Abdennour og Pedro Henrique var sendt tidligere i omgangen. Med åtte mann prøvde Kayserispor å hale poenget i land gjennom de mange tilleggsminuttene, men greide ikke å stå imot.

Büyük ble matchvinner etter forarbeid av Sofiane Feghouli og sørget for Galatasaray-jubel.