Sesongens andre hjemmeseier? Det må man kunne forvente, selv om Gaute Helstrup faktisk uttaler at jumboplasserte Mjøndalen er «jevngode» med TIL.

Tar Gutan, med Kong Vinter og publikum i ryggen, et langt steg bort fra nedrykksstriden?

Klarer Mjøndalen å male Alfheim brunt, og ta sin andre borteseier i 2021?

Følge kampen sammen med iTomsøs TIL-henger Helge Skog fra klokken 15.45. Kampstart er 17.00.

Siste innlegg

Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!

Send inn
Helge Skog

Takk for følget, folkens!

Vi snakkes til enda en hjemmeseier allerede onsdag, ikke sant?

A-TY! Og husk: You'll Never Walk Alone.

3 poeng var viktigst. Men må ha inn en ny trener før neste sesong.

Karsam
Helge Skog

Det var Helstrups 1-0-konger fra våren 2020 vi så i dag. Det holdt heldigvis mot et ærlig talt patetisk dårlig Mjøndalen.

Helge Skog

Etter en god førsteomgang der TIL burde ha scoret mer enn ett mål, ble det en rar fotballkamp etter pause, der ingen av de to lagene satset særlig hardt for å får en scoring.

Puh, den satt langt inne. Bekymringsverdig at man slutter å spille fotball for å "safe" inn en 1-0 ledelse. Går fort gærnt, men denne gang gikk det heldigvis bra. Andre hjemmeseier på rappen og en JÆVLIG viktig en!

Felt H

Flott med seier til TIL, men dette var ikke en severdig fotballkamp. Fotballspill er noe helt annet enn det som ble vist på Alfheim.

Obs
Helge Skog

Gutan vinner! Yes! Dette resultatet var et laaaangt steg bort fra nedrykksgjørma.

Helge Skog

1-0 SLUTT

Helge Skog

Kobra går på løp inn i feltet. Kitos lobb blir en feilpasining.

Helge Skog

Karlstrøm er ute og snapper ballen. 1 minutt igjen av tilleggstida.

Utallige ganger har vi sett gutan ligge foran med ett mål eller flere, for så å kule ned og sikre resultatet for deretter å få mål i mot og tape til slutt. Dette er en potensiell sånn kamp..

Kjell Martinsen

Syns til bør få hvite drakter. God kamuflasje på snødekte høstbaner

Albert
Helge Skog

Folk reiser seg og klapper på tribunene nå. Bra støtte fa folket i dag!

Helge Skog

Ruben får tak i ballen, men Moses mister jula. Mjøndalen på vei fremover igjen nå ...

Helge Skog

Frisapr til Mjøndalen. Her skal de poles opp i angrep.

Helge Skog

90 minutter passeres. 4 legges til.