SWANSEA - LEEDS 0–1

Marcelo Bielsas mannskap slet med finne nettmaskene i den walisiske byen, men gikk seirende av banen etter mål fra Pablo Hernández ett minutt før slutt.

Hernández’ scoring sørget for ellevill jubel blant Leeds-spillerne. Spanjolen rev av seg trøya før både lagkameratene på banen og på benken omfavnet ham.

Store Leeds-sjanser

Gjestene kunne samtidig scoret tidligere. Leeds-spiss Patrick Bamford fikk fyrt av et skudd fra 16 meter etter at halvtimen var spilt, men keeper Freddie Woodman hadde ingen problemer med å hindre bortelaget i å ta føringen.

Etter 65 minutter sendte Hernández en nydelig ball inn i feltet, som Jack Harrison stusset videre til Bamford. Spissen stupheadet ballen mot mål og tvang fram en fantastisk redning av Woodman.

Bortelaget fikk belønning for det høye presset like før slutt, da Hernandez ga Leeds tre poeng i det 89. minutt. Kampen endte 1-0 i Leeds’ favør.

Comeback i Premier League?

Etter 14 år i den engelske toppligaen rykket Leeds ned til mesterskapsserien i 2004.

Med tre kamper igjen av sesongen, er det like før den tidligere storklubben blir å se i Premier League igjen.

Leeds topper tabellen med 84 poeng. West Bromwich ligger hakk i hæl med 81 poeng, etterfulgt av Brentford med 78 poeng.